317-000-821

Производител:

Techmalux

Тарифен број: 39172900

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Techmalux - 317-000-821

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Тежина (kg) 0.9
Технички документи Schutzrohr Ø70 x 5 x 748,5 mm PMMA 96 0067 000 01 4 Zolltarifnummer: 39172900 Ursprungsland: CE