592-021-002

Производител:

Techmalux

Тарифен број: 94054095

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Techmalux - 592-021-002

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис машина светилка
Тежина (kg) 2.02
Технички документи Candolux/021002 24VDC 36W IP65, R15 gerade (5+ 6-) Streuglasscheibe ES-Glas Ursprungsland: DE