CA10 WA0897 obsolete, replacement CA10 WA0897*FT

Производител:

Kraus & Naimer

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Kraus & Naimer - CA10 WA0897 obsolete, replacement CA10 WA0897*FT

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис Вртливиот прекинувач ТИП: CA10 4 позиции 90 [SIZE S0 20A 300V AC
Тежина (kg) 1