3.41.993.12

Производител:

PEDRAZZOLI

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

PEDRAZZOLI - 3.41.993.12

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис енкодер
Тежина (kg) 1
Технички документи für Horizon 425: Encoder Horizon Brown 425 / HB425L/AchseX