403DLS

Производител:

Andantex

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Andantex - 403DLS

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис Flex пумпа
Тежина (kg) 1
Технички документи Artikelnr. 135340210 Nachschmiereinrichtung; 3 Auslässe; für Fett-Kartusche 400cm³; direkt anschließbar an Maschinensteuerung M12x1; 24V; Impulsgesteuert; mit rechtwinkligen, drehbaren Auslässen für Schlauch D6;