F1DN102N-3

Производител:

BELKIN

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

BELKIN - F1DN102N-3

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис Безбедна Флип 2 портен KVM
Тежина (kg) 1.5
Технички документи Input Voltage Range 120 V AC - 230 V AC Physical Characteristics Height 1" Width 4.3" Depth 3"