0600005/00 (KVM)

Производител:

Vahle

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Vahle - 0600005/00 (KVM)

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис ЗАЕДНИЧКА КАПАК
Тежина (kg) 0.1
Технички документи Material Nr.:0600005/00 VM-KVM STOßABDECKKAPPE KVM FÜR KBHF UND KBHS NETTO-GEWICHT: 0,100 KG/STK