Продажба на производи во Македонија :

Тука може да најдете дел од прозводите кои ги нудиме. Ние можеме да Ви изготвиме понуда и за производите кои Ви се потребни, а не се наведени на нашата веб страна.

Нашата компанија во Македонија е формирана во 2013 година од страна на германската фирма Impexron GmbH. Во нашиот широк асортиман на производи покрај производите на SIC се наоѓаат и производи од многу други брендови од Германија, Америка и Јапонија кои ги нудиме по поволни цени и со краток рок на испорака.

Во Македонија нудиме поволни ex-works цени и цени со можност за достава до врата