Продажба на производи во Македонија :

Тука може да најдете дел од прозводите кои ги нудиме. Ние можеме да Ви изготвиме понуда и за производите кои Ви се потребни, а не се наведени на нашата веб страна.

Нашата компанија во Македонија е формирана во 2013 година од страна на германската фирма Impexron GmbH. Во нашиот широк асортиман на производи покрај производите на Tec се наоѓаат и производи од многу други брендови од Германија, Америка и Јапонија кои ги нудиме по поволни цени и со краток рок на испорака.

Во Македонија нудиме поволни ex-works цени и цени со можност за достава до врата
PageSize:
Brand Product
DEUTSCH (TE Connectivity)0081 -97ATEX6005X -CMDEL N 10-2008 -112GD- EXELLl -CCH-CAPRI
RMG Regel-MesstechnikI/P MODEL : 80648
CEIA METAL DETECTORSMD601 plus
Fluid-O-TechPA701
Bartec07-7311-61J2GT20
MINTECC12F4B2-300-022
Roithner LaserTechnikRTL785-150MGS obsolete/replacement RLT785-100MGS
RMG Regel-MesstechnikPN:1213
SIG PositecVRDM 3913/50 LWC
Fluidtech (Friedrichs Filtersysteme)131796 / FE 32.025.L2-P Filtersysteme