• Сите делови на едно место

  Каталог
 • Автоматизација на производство

  Каталог
 • Индустриска опрема

  Сигурни решенија од европски производители.

  Каталог

Почитувани клиенти,

Нашата компанија Импехрон ДОО работи со снабдување на резервни делови и индустриска опрема. Ние соработуваме директно со производителите на деловите, што ни овозможува да купуваме оригинални производи со висок квалитет по најниска цена.

Со оглед на светските настани поврзани со Коронавирусот (СОВИД-19), би сакале да Ве информираме за тековната состојба во нашата компанија.

Нашите тимови го продолжуваат работниот процес од своите домови и се достапни електронски, спремни навремено да одговорат на Вашите барања и нарачки. Ние гарантираме дека Вашата нарачка ќе биде процесирана што е можно побрзо и ќе направиме сè што е во наша моќ да обезбедиме непречена и навремена испорака на истата.

Сепак, поради моменталната состојба, не ја исклучуваме можноста да се појави доцнење при испораката, но затоа, во случај на непредвидени околности однапред ќе Ве информираме.

Ви благодариме на разбирањето!

Ви посакуваме здравје и Ви благодариме на довербата!

Со почит,
Тимот на Импехрон ДОО

Импехрон ДОО

Видови резервни делови кои ги увезуваме:

 • хидраулична опрема
 • пневматски системи
 • пумпи
 • компресори

 • филтри
 • сензори
 • опрема за мерење
 • машински алатки

 • електронски делови
 • лабораторија
 • медицинска опрема

 • радари
 • опрема за навигација
 • контролни системи

Работиме со производители како Siemens, Stabilus, Alco Valves, Rexroth, Etipack, Kromschroeder, Euro Motors Italia, Mecair, Schmersal, Eltra, Hofmann и многу други. Нудејќи широк спектар на производи, ние постојано ја шириме нашата програма. Не двоумете се, контактирајте не дури и ако не можете да ги пронајдете на нашата веб страна производите кои Ви се потребни, ние ќе Ви ги понудиме производите кои Ви се потребни.

Широк спектар

Каталогот се ажурира секојдневно, во него сигурно ќе најдете нешто погодно за вашите потреби. Ако не ја пронајдете потребната опрема, контактирајте не и ќе направиме индивидуална нарачка.

Ефикасно снабдување со индустриска опрема

Производите ќе бидат доставени до Вашиот магацин или веднаш до Вашата врата во најкус можен рок.

Логистика

Благодарение на нашиот систем за логистика, Вашата нарачка ќе се проследи веднаш по утврдувањето на условите.

Набавка

Ние ја имаме целата потребна техничка документација за производите: технички спецификации, упатство за употреба итн. Нашите колеги имаат познавање од многу јазици (германски-француски-англиски) со што директната комуникација со производителот не претставува проблем.

Ние нудиме поволни цени

Со посебно договорените услови Импехрон, им обезбедува на клиентите поволни цени и услови за испорака.

Само оригинални производи

На нашите клиенти им нудиме само оригинални производи директно од производителите. Без посредници.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ

Нашиот каталог содржи повеќе од 3 000 000 артикли. Кај нас Импехрон ДОО ќе најдете добри цени за многу познати марки, како што се: Panasonic, Mitsubishi, Omron, Waircom, Eltra и многу други. Погледнете го нашиот каталог или преземете го. На овој каталог е прикажан список на брендовите кои ги увезувавме. Списокот на нашите брендови постојано се надополнува. Доколку сте заинтересирани за одредени алатки или резервни делови за индустриска опрема, тогаш можете да ја нарачате кај нас.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ
industries spare parts catalog

Наши клиентите:

Не можете да го најдете производот кој го барате?

Само испратете го вашето барање!

Нашите експерти ќе ве информираат за цената и времето на испорака на производот кој Ви е потребен

Клиентите за нас:

Нашите нови производи

TYPE V745 Cbf Motors Побарај понуда
- 0442 - CVPT 08M GS 04-14-19S-CR Veam Побарај понуда
- 400/24V; 160/320VA;OCM032 Italweber Побарај понуда
- 47 111 211 34 - N. 14 687-5 - 24V = Goizper Побарај понуда
'' K '' TYPE 140 °C Transfluid Побарај понуда
'' K '' TYPE 120 °C Transfluid Побарај понуда
' 'K '' TYPE 198 °C Transfluid Побарај понуда
- L50 S.LOW ST.BS 718 SLW Побарај понуда
- MATERIAL-NR: 000447386 - LOTTO-NR 09811312 Hydrocontrol Побарај понуда
- SM-ETHERNET Control Techniques Побарај понуда
- SM-PROFIBUS-DP Control Techniques Побарај понуда
- WHEELS: 1230V & 1330VI, 1230U & 1230UI - GUIDES: ANGULA & ANGULA I, SISTEMA & SISTEMA I, FLOOR& FL Rolling Center Побарај понуда
88353 Leybold Побарај понуда
 24315 Craftsman Побарај понуда
71S/4 Nord Побарај понуда
 480509E Facet Побарај понуда
 FD9P Nile Побарај понуда
 FIG. 251A, 1" Econosto Побарај понуда
 FIG. 251A, 1¼"  Econosto Побарај понуда
 LIQZO-LE-402L4 Atos Побарај понуда
 MPR-60S-10 Entes Побарај понуда
 PL7-B10/2 DC Moeller (Eaton) Побарај понуда
 PL7-B6/2 DC Moeller (Eaton) Побарај понуда
02250100-753 Sullair Побарај понуда
1168031 Uzushio Побарај понуда
1168032 Uzushio Побарај понуда
62GB-776-14 Amphenol Побарај понуда
EX80D4096S5/28L10X3PR ELTRA ENCODER Побарај понуда
BEARING BUSH FOR MOTOR N14 Aturia Побарај понуда
BIKON 2006-140-200 Bikon Побарај понуда