595-021-002

Производител:

Techmalux

Тарифен број: 94054091

Ве молиме контактирајте нè за да порачате

Techmalux - 595-021-002

во Македонија. Ние ќе ви понудиме најдобра цена и време на достава. Исто така, доколку не го пронајдовте потребниот производ, ние ќе го пронајдеме за Вас или ќе Ви понудиме соодветна замена.

Ние продаваме само нови и оригинални производи.

Нашата компанија не е официјален застапник на брендовите прикажани на веб страната. Имињата на брендовите прикажани на оваа страница и нивните заштитни знаци се во сопственост на нивните соодветни сопственици.

Дополнителни информации за производот

Опис халогени ламба
Тежина (kg) 1.9
Технички документи 1,8 m Kabel Gestänge 400 x 400 mm Zolltarifnummer: 94054091 Ursprungsland: TW